Körföreningen Megafon & Mikrofon

- Vuxenkören och ungdomskören som showar tillsammans -

Kontakta oss

Körfamiljen Bjurholm Lindensved leder körerna tillsammans.
Kontakta körledarna på [javascript protected email address]Karin Bjurholmdsc-2478red.jpg

Karin Bjurholm startade vuxenkören Megafon 1996 och barnkören Mikrofon 1999. Hon är utbildad på Södra Latins musiklinje och har många strängar på sin lyra. Hon komponerar, arrangerar för kör och orkester och spelar bland annat piano. Karin har lett vokalgrupper och körer på fritiden i över 30 år och har dansat (10-dans) vid Stockholms dansförbund samt bugg i Lasse Kühlers dansskola. Karin är den pianospelade körledaren som med stor envishet nöter stämmor med körerna. Karin är ordförande i körföreningen.

Ring: 070-486 82 36

 

Maria Bjurholm Lindensved

Maria Bjurholm Lindensved leder sedan 2006 ungdomskören Mikrofon och sedan 2014 vuxenkören Megafon. Hon är utbildad på Stockholms musikgymnasium och har sjungit i kör i snart 20 år. Hon har en juristexamen med inriktning upphovsrätt från Stockholms universitet och har läst dirigering vid Lunds universitet. Maria komponerar egen musik, spelar piano och har flerårig danserfarenhet i pardans. Maria är körledaren som står framför körerna och som på ett entusiastiskt sätt ska leda körerna till nya höjder. Maria ingår i valberedningen i körföreningen.

Ring: 0704-099100

 

Ida Lindensved

Ida Lindensved är sedan 2015 körledare i vuxenkören Megafon. Hon är utbildad på Stockholms musikgymnasium och har sjungit i kör i snart 15 år. Ida har läst kurser i barns språkutveckling och pedagogik vid Umeå universitet och studerar nu till ämneslärare med inriktning mot gymnasieskolan vid Stockholms universitet. Ida är körledaren som ser till att det administrativa går som en dans inom kort kommer hon att leda uppsjungningsövningar och växa in i rollen som körledare. Ida är kassör i körföreningen.

Ring: 076-5883179

 

Sara Lindensved

Sara är utbildad vid Stockholms musikgymnasium och har sjungit i kör i drygt 20 år. Hon medverkar både på scenen och i orkesterbåset som violonist. Sara spelade violin i ca 8 år och var bland annat andre konsertmästare vid västerorts ungomssymfoniker (VUS) i Bromma. Sara är utbildad vid Sophiahemmet högskola och är legitimerad sjuksköterska med siktet inställt på barnmorska. Sara är körledaren som sköter en del administrativ planering och logistik kring körföreningens alla upptåg. Sara är sekreterare i föreningen.

Ring: 070-2860158

 

Styrelsen 2019

Ordförande: Karin Bjurholm
Sekreterare: Sara Lessnert
Kassör: Ida Lindensved
Ledamöter:  Linnea Söderberg, Pia Jonsson, Jonathan Eklund, Benjamin Boumadi
Revisor: Lars Widman
Revisorsuppleant: Ruari McCartney
Valberedning: Maria Lindkvist och Maria Bjurholm Lindensved


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)